пятница, 20 декабря 2019 г.

вдохновение от дизайнера

Всем чудесных выходных!
Приветствуем тебя, наша любимая Магиня!
Сегодня у нас на очереди вдохновение от нашей Леночки, она дарит вам идею, как можно использовать фотографии в новогоднем декоре, надписи-чипборд и остатки бумаги от прошлых проектов.
Всем привет!!!
Вы уже поставили елку? Украсили дом?
Мне осталось лишь повесить гирлянду. 
Какую?
 Сейчас покажу:Несомненно, фаворит в моих украшениях - чипборд от СкрапМагия.
Гирлянда у меня длинная, информативная, многодетальная и многослойная. Это не только интерьерное новогоднее украшение, это фотоотчет за последние несколько лет. Если быть точнее в ней собраны наши новогодние фотографии с 2013 по 2018 год.
Семья, мои новогодние образы и вновь дети. 
Скоро в моей галерее станет больше экспонатов. 
А пока любуемся этими. 
Собрать подобную гирлянду вам поможет и наш чипборд:
Надпись из чипборда "Моя семья" 60Х39 мм ЧБ-1977Надпись из чипборда "Наша история" ЧБ-874Заготовка "Елочный шарик - Здоровья" 80Х99 мм. 1 шт. (БФ-214)Набор чипборда "Снежинки" 3 шт. 34х37 мм ЧБ-296Набор чипборда "Шишки и веточки сосны" 4 элемента ЧБ-1488Набор чипборда "Олени" (ЧБ-422)
Набор чипборда "Старинные фонарики и лампы" 7 шт. ЧБ-1933Чипборд "Дед Мороз" 68х96 мм ЧБ-1454
Всех с наступающим Новым годом!
Желаем вам оптимизма и волшебного творчества!

3 комментария:

  1. "Thank you for nice information
    Please visit our website unimuda and uhamka"

    ОтветитьУдалить
  2. Hoe meneer Benjamin Lee me een lening heeft verstrekt!!!

    Hallo allemaal, ik ben Lea Paige Matteo uit Zürich, Zwitserland en wil dit medium gebruiken om de heer Benjamin te bedanken voor het nakomen van zijn belofte door mij een lening te verstrekken, ik zat vast in een financiële situatie en moest mijn rekeningen herfinancieren en betalen evenals het opstarten van een bedrijf. Ik heb geprobeerd leningen te zoeken bij verschillende leningfirma's, zowel particuliere als zakelijke organisaties, maar het is nooit gelukt en de meeste banken hebben mijn kredietaanvraag afgewezen. Maar zoals God het wil, werd ik door een vriendin, Lisa Rice genaamd, geïntroduceerd bij deze financieringsdienst en onderging ik het gepaste proces om een lening van het bedrijf te krijgen, tot mijn grote verbazing werd ik binnen 5 werkdagen net als mijn vriendin Lisa ook heeft een lening van $ 216.000,00 verleend. Dus mijn advies aan iedereen die een lening wenst, "als u contact moet opnemen met een bedrijf met betrekking tot het online afsluiten van een lening met een lage rente van 1,9% en betere aflossingsplannen/schema, neem dan contact op met deze financieringsdienst. Trouwens, hij weet niet dat ik dit doe, maar vanwege de vreugde in mij ben ik zo blij en wil ik mensen meer laten weten over dit geweldige bedrijf dat echt leningen verstrekt, het is mijn gebed dat GOD zou zegenen ze meer omdat ze een glimlach op de gezichten van mensen toveren. U kunt contact met hen opnemen via e-mail op { 247officedept@gmail.com}

    ОтветитьУдалить