суббота, 28 декабря 2019 г.

Итоги задания

 Всем нашим Магиням, участницам задания "Творим Открытки" мы передаем огромный привет и шлем лучики благодарности за выбор нашего задания!
Какие вы все рукодельницы!
Здоровские открытки, спасибо!
И этим постом мы завершаем наш скраповый год.
Haris  

Дорогие  наши ТОПотушки  вы 
получаете Скидку в размере 10% 
на покупку товаров производства ScrapMagia 
(чипборд, трафареты, штампы). 
Скидкой можно воспользоваться в течение месяца со дня опубликования итогов. 
Скидки не суммируются с вашими личными привилегиями.
При оформлении заказа в интернет-магазине, в поле "Сообщение" к заказу, укажите, что вы наша ТОПотушка и дайте ссылку на этот пост))
******************************************************

А сейчас узнаем нашего везунчика)

11. Юля  

дарит вам подарочный Сертификат на покупку товаров производства ScrapMagia 
(чипборд, трафареты, штампы) 
с бесплатной доставкой по России.
Сертификатом можно воспользоваться в течение месяца со дня опубликования итогов. 
При оформлении заказа в интернет-магазине, в поле "Сообщение" к заказу, укажите, что вы наш "Везунчик" и дайте ссылку на этот пост))

**********************************
С наступающим Новым годом!

8 комментариев:

 1. Спасибо за ТОП!!! Всех с наступающим!

  ОтветитьУдалить
 2. Greetings! Very helpful advice within this article!
  It is the little changes that make the greatest changes. Thanks a lot
  for sharing!
  온라인경마
  경마사이트

  ОтветитьУдалить
 3. Hoe meneer Benjamin Lee me een lening heeft verstrekt!!!

  Hallo allemaal, ik ben Lea Paige Matteo uit Zürich, Zwitserland en wil dit medium gebruiken om de heer Benjamin te bedanken voor het nakomen van zijn belofte door mij een lening te verstrekken, ik zat vast in een financiële situatie en moest mijn rekeningen herfinancieren en betalen evenals het opstarten van een bedrijf. Ik heb geprobeerd leningen te zoeken bij verschillende leningfirma's, zowel particuliere als zakelijke organisaties, maar het is nooit gelukt en de meeste banken hebben mijn kredietaanvraag afgewezen. Maar zoals God het wil, werd ik door een vriendin, Lisa Rice genaamd, geïntroduceerd bij deze financieringsdienst en onderging ik het gepaste proces om een lening van het bedrijf te krijgen, tot mijn grote verbazing werd ik binnen 5 werkdagen net als mijn vriendin Lisa ook heeft een lening van $ 216.000,00 verleend. Dus mijn advies aan iedereen die een lening wenst, "als u contact moet opnemen met een bedrijf met betrekking tot het online afsluiten van een lening met een lage rente van 1,9% en betere aflossingsplannen/schema, neem dan contact op met deze financieringsdienst. Trouwens, hij weet niet dat ik dit doe, maar vanwege de vreugde in mij ben ik zo blij en wil ik mensen meer laten weten over dit geweldige bedrijf dat echt leningen verstrekt, het is mijn gebed dat GOD zou zegenen ze meer omdat ze een glimlach op de gezichten van mensen toveren. U kunt contact met hen opnemen via e-mail op { 247officedept@gmail.com}

  ОтветитьУдалить